Opdrachtgevers

De Gier Engineering kan u helpen met een ervaren tekenaar of constructeur bij het opvangen van pieken en voor het aanleveren van aanvullende kennis en expertise. Kennis en expertise op het vlak van werktuigbouw is er voorhanden in diverse marktgebieden, onder andere: offshore (kranen, lieren, grijpers en toolhandlers), intern transport in de glastuinbouw (container- en potplantenhandling) en machinebouw (verpakkingsmachines, soteer- en voorraadsystemen).

Wij bieden creatieve oplossingen voor het capaciteits- en of kennis probleem bij klanten die willen innoveren. Dit kan zowel in uw bedrijf als binnen onze eigen vestiging waarbij het mogelijk is om van begin tot eind product compleet af te leveren. Onze engineers zijn intern opgeleid tot CAD specialisten en zijn direct inzetbaar.

Offshore

We ontwerpen en construeren machines en machine-onderdelen die gebruikt worden bij de winning van olie en gas op zee en het vervoer ervan. Graag komen wij met u in contact om te bespreken wat de mogelijkheden voor u zijn.

Machinebouw

Fabricage en montage van werktuigbouwkundige installaties, machines en onderdelen. Wij ontwerpen en bouwen machines en systemen van hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij hebben ervaring op veel verschillende gebieden en met veel verschillende technieken.

Intern transport in de tuinbouw

Wij ontwerpen, produceren en installeren interne transportsystemen voor de tuinbouw. Vooral in het Westland kunnen de mensen hierover meepraten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Lieraandrijvingen

In de scheepvaart wordt veel gebruik gemaakt van lieren. Wij maken, onderhouden en reviseren lieren en lieraandrijvingen.

Revisie van aandrijvingen van verkeersbruggen

Aan het besturen en regelen van brugapplicaties worden hoge eisen gesteld. Wij leveren en onderhouden aandrijvingen en besturingen voor bruggen en speciale applicaties die aan deze eisen voldoen.