image

CAD Ontwikkelsoftware

Onze projectengineers werken met verschillende 3D-CAD applicaties. Solid Edge, Autodesk Inventor en Solid Works. Omdat er ruim voldoende 3D ervaring aanwezig is bij de engineers, is het overstappen naar een andere CAD-applicatie geen enkel probleem. Het is immers een gereedschap om het ontwerpproces te ondersteunen. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van welke CAD-applicatie u gebruikt. Onze engineers zijn intern opgeleid tot CAD specialisten en zijn direct inzetbaar. Voor projecten op onze engineeringsafdeling, maar ook zeker wanneer u een ervaren tekenaar werktuigbouw (Tekenaar-Constructeur) in huis wilt halen.

Projectbegeleiding

De Gier Engineering is in staat geheel zelfstandig werktuigbouwkundige projecten uit te voeren. U wordt op deze manier dus volledig ontzorgd. Door onze jarenlange ervaring zijn we ter zake kundig en kunnen we uiterst efficiënt werken. Ieder project is anders, maar de basis van alle projecten is gelijk. Een goede voorbereiding is essentieel, daarnaast zijn technisch inzicht, ervaring en flexibiliteit de eigenschappen die De Gier Engineering telkens weer inzet om projecten tot een goed einde te brengen.

image
image

Fabricage en Assemblage

De Gier Engineering heeft een intensieve samenwerking met Metaalwarenfabriek Blozo B.V. , welke sinds1962 actief op het gebied van plaat- en constructiewerk. Blozo produceert niet alleen halffabricaten, maar assembleren deze desgewenst complexe installaties en machines. Door deze samenwerking is De Gier Engineering in staat om projecten van concept tot realisatie aan te bieden.